TE is érezted már....?
Mi is a teendő, amikor észreveszed végre, hogy valami nem stimmel az életedben?

 teher_1.jpgMi is a teendő, amikor észreveszed végre, hogy valami nem stimmel az életedben és már össze kezd dőlni minden körülötted?

🫵Te is észrevetted már, hogy nagyon sokat vagy a múltban, vagy a jövőben, de sohasem a jelen pillanatot éled? Éreztél már olyat, hogy okkal, vagy minden ok nélkül is dühös leszel, szinte dühroham jön rád, és pont azokat bántod meg, akiket szeretsz? 🤬😤Érezted már, hogy a nagy semmiből is rádtör a szomorúság, a boldogtalanság, mindennel elégedetlen vagy... netán sokszor sírhatnékod van, hogy eleged van mindenből? 😭 Ennek tetejében még párkapcsolatod sincs, vagy olyan párkapcsolatban élsz, ahol réges-rég már nem a saját életedet éled? Lehet, hogy már egészségügyi nehézségekkel is szembe találod magad.... ?
Dolgozni sincs kedved bemenni, utálod a munkahelyed, idegesítenek a kollégák és a főnököd..., vagy nincs is munkahelyed, mert sehol nem találod a helyed? Bármibe kezdesz nem sikerül.., vagy egyáltalán nem is mersz belekezdeni semmibe, mert félsz, hogy nem vagy elég jó? Ilyenkor szokott a világvége hangulat végképp eluralkodni.... Az alábbi kártyalap jól szemlélteti ezt az állapotot.  😭🤬😤🤥🤔

storm_1.jpg

 

Ismerős neked is a helyzet? 🤔Ha igen, akkor csak nyugi, ez mind azt jelzi, hogy ideje változtatnod valamin. Például a múltadhoz, a jövőképedhez, a világhoz, az élethez, másokhoz és önmagadhoz való viszonyodon. De, lehet, hogy mindegyiken. Viszont a változásnak ára van; és a változás nincs elengedés nélkül.

Azért írom ezt a blogot, hogy reményt, bíztatást, erőt és inspirációt adjak, hogy NE ADD FEL!

"A Te életed, a Te kezedben van! Itt az ideje, hogy tegyél valamit magadért, állj fel és kezdj el változtatni! "

HA éppen most vagy egy ilyen időszakban, akkor engedd meg, hogy segítsek. Ha ismerős a szitu, de most éppen nem ezt éled, akkor csak jusson eszedbe, ha eljön egy ilyen ciklus az életedben, hogy olvasd el újra ezt a blogot, és erőt meríthess.

"Megvan az erőm, hogy felülemelkedjek bármilyen nehézségen. Bármi is történik, tudom, hogy mindenre van megoldás."

Igen, én is keresztül mentem már ilyen időszakokon, tehát tudom, hogy miről beszélek. Ilyenkor tényleg nagyon nehéz, és kilátástalannak és reményt vesztettnek érezhetjük magunkat. De muszáj róla beszélni, nem érdemes a szőnyeg alá söpörni, hogy "majd csak lesz valahogy". Ez nem a tudatos ember hozzáállása.

A megoldás egy része lehet az, hogy először is megengeded magadnak tudatosan az érzéseket, amelyek ebben a helyzetben előjönnek benned, éld meg azokat. Legyél kíméletlenül őszinte magaddal. Egy jó módszer, hogy sírd ki magad, dühöngd ki magad, sajnáld magad... stb., ÉLD MEG, AMI VAN, de csak egy darabig! Ne ragadj ebbe bele, az a lényeg!  Majd ülj le és írd le egy papírra azokat az érzéseket, amelyeket érzel, sőt ne csak írd, hanem mond is ki hangosan. Engedd meg, hogy tudatosuljon és a felszínre jöjjön benned minden érzés. Írj és írj ki minden gondolatot, érzést, fájdalmat stb...magadból. Hidd el, hogy már ettől is könnyebb lesz... legalábbis valamelyest, de valamerre indulj el, az a lényeg. Amikor kiírtad magadból és kissé lenyugodtál, akkor próbálj meg rálátni az egészre felülről, mint ha az egész fölé emelkednél....Mondhatod magadnak, hogy "ez az egész problémahalmaz nem én vagyok." 

Természetesen itt nincs vége a folyamatnak, de kezdetnek ez is elég. 👏

👉Ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor a írj a Kommentekbe, a cikk legalján. 🫶

Ha sikerül egyedül is tovább lépned, akkor örülök, hogy segíthettem.
👉Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, és külső segítségre van szükséged, akkor bátran keress meg! 

👉Ismerj meg! - itt olvashatsz többet rólam
👉Rólam mondták - itt olvashatod

 

 👉Ha szeretnél elmélyülni önmagad megismerésében, és ehhez keresel támogató gyakorlatokat, információkat, terápiás lehetőségeket, akkor jelentkezz a Facebook zárt csoportomba. Pár kérdés megválaszolásával tudlak beengedni, csak valós profillal. 
(1) Tudatosság testben-lélekben | Facebook

Remélem hozzá tudok járulni a további fejlődésedhez a tudatosodás és gyógyulás útján. 🙏

Szép napokat kívánok!

Netty 🪷


További infót találsz: www.feherpegazus.hu 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatossagtestbenlelekben.blog.hu/api/trackback/id/tr1818274901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása