Lépésről-lépésre a tudatosság felé

 kapcsolat.png

"Tudtad, hogy amikor tudatosan nézel egy fára, a máj regenerálódik és egyensúlyba hoz?
Tudtad, hogy amikor tudatosan nézed a füvet vagy a virágot, az egész szerkezeted megtelik jósággal és szelídséggel?
Tudtad, hogy amikor a napra nézel, megtisztul a szív, tele van optimizmussal és lelkesedéssel?
Tudtad, hogy amikor a földre nézel és óvatosan jársz, a lép regenerálódik és egyensúlyoz, a fizikai szerkezet gyógyul, és az önbizalom önmagadban, és az életfolyamatok bekövetkeznek? 
Tudtad, hogy amikor az óceánra vagy tengerre nézel, a veséd gyógyul és regenerálódik? 
Tudtad, hogy amikor ránézel egy esőcseppre vagy a reggeli harmatra, az egész nemi rendszered gyógyul és regenerálódik, és növeled az erődet, hogy megnyilvánítsd, mit szeretnél az életben?
Tudtad, hogy az élet áldás és öröm, egy ártatlan mosoly távolságában....." (Mihaela Herbei)

l.jpg

Amikor először olvastam el a fenti idézetet, engem nagyon megérintett és most, amikor megszületett bennem egy új program, ami kint a természetben zajlik, akkor eszembe jutott, hogy mennyire passzol is ide, hogy megosszam veletek is. Szeretek megújulni és új dolgokat kitalálni, ami segíthet bárkinek a fejlődésében.  Az őszi faleveleken sétáltam éppen a kertben, és a lépéseimet figyeltem, amikor bevillant ez az újfajta foglalkozás lehetősége, ami, a "LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE önmagad felé" egyéni foglalkozás nevet kapta. 

 l3_1.jpg 

Ezen foglalkozás arra hivatott, hogy téged segítsen lépésről-lépésre elvezetni önmagadhoz és megkapni a saját válaszaidat. Lehet bármilyen téma, ami éppen megoldásra vár az életedben. Szólhat az elengedésről, veszteség feldolgozásról, döntéshelyzetről, csakra tisztításról, lelkeddel való összekapcsolódásról, múlt traumáinak feldolgozásáról, párkapcsolatról, munkahelyi nehézségekről ...stb. A lényeg, hogy ki tudj jelölni egy célt, ahova szeretnél eljutni.

l5.jpg

A foglalkozás teljesen egyénre szabott; a tér, amiben dolgozunk, hozzád igazodik energetikailag, úgy ahogy számodra éppen a legjobb, és én kísérlek minden lépésednél. Kint a természettel összekapcsolódva folyik a munka, hiszen ez is támogatólag hat és segít összehangolódni a lelkeddel és a szíveddel. Ebben a térben lehetőséged van akár: felismerésekre, rálátásra, megoldásokra, megbocsátásra, elengedésre, lehetőségek meglátására, válaszokra, új utak meglátására, tisztulásra, kapcsolódásra, szíved megnyitására...stb., attól függően, hogy mi a célod. 

Az én célom mindenképpen az, - hogy rád hangolódva -, segítsek előrébb jutni az életedben.

l2.jpg

Azt mindig tartsuk szem előtt, hogy csak a belső fejlődés soha nem elég. Mert, ha változunk belül, akkor a külső életünkön is változtatni kell, hogy passzoljon az új önmagunkhoz, különben úgy fogjuk érezni, hogy egy hullámvasút az életünk. Ezért van az, hogy akár évekig is járhatsz különböző terápiákra, végül mindig ugyanoda kerülsz vissza és olyan, mintha semmit nem haladnál. A belső és külső változás kéz a kézben jár, egymást támogatva, különben mindig visszazuhanunk.


A foglalkozás időtartama
: 1,5 - max. 2 óra.
Előzetes bejelentkezés szükséges!

Helyszín: Dunavarsány (kb. 25 km Budapesttől).

Van bátorságod kipróbálni?

Ha jössz, várlak szeretettel!

Netty 🦋

👉 További infó és bejelentkezés: feherpegazusinfo@gmail.com

 

 👉Ha szeretnél elmélyülni önmagad megismerésében, és ehhez keresel támogató gyakorlatokat, információkat, terápiás lehetőségeket, akkor jelentkezz a Facebook zárt csoportomba. Pár kérdés megválaszolásával tudlak beengedni, csak valós profillal. 
(1) Tudatosság testben-lélekben | Facebook

Remélem hozzá tudok járulni a további fejlődésedhez a tudatosodás és gyógyulás útján. Szép napokat kívánok!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatossagtestbenlelekben.blog.hu/api/trackback/id/tr5918260585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tudatosság Testben és Lélekben

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása